תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוגולן וסלט מוצרלה מעושן עם ויניגרט לימון. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, שמן זית, רדיקיו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. נסו סלט פרמזן ארוגולה עם ויניגרט לימון פשוט, סלט ארוגולן ושומר עם ויניגרט לימון-הרב, ו סלט תות ארוגולה עם ויניגרט לימון מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רדיקיו, ארוגולה ועגבניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן זית. רוטב העונה עם מלח ופלפל.