ארוגולה וסלט מוצרלה מעושן עם ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוגולן וסלט מוצרלה מעושן עם ויניגרט לימון. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, שמן זית, רדיקיו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. נסו סלט פרמזן ארוגולה עם ויניגרט לימון פשוט, סלט ארוגולן ושומר עם ויניגרט לימון-הרב, ו סלט תות ארוגולה עם ויניגרט לימון מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רדיקיו, ארוגולה ועגבניות בקערה גדולה.
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן זית. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
להוסיף לסלט; לזרוק. לחלק בין 6 צלחות.