ארוגולה מוקרמת ומרק חסה עם גבינת עיזים
מרק ארוגולן שמנת וחסה עם גבינת עיזים נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, אונקיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סלט פסטה שמנת ארוגולה עם גבינת עיזים ועגבנייה, סלט ארוגולה עם אוכמניות ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו מרק עגבניות שמנת עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מקשטים: 2 1/2 אונקיות גבינת עיזים, פרוס
בסיר בינוני לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז ומתחיל חום, על 4 דקות.
תוסיף את תפוחי האדמה ואת המניה. להביא את המניה לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 20 דקות.
מוסיפים את הארוגולה והחסה לסיר וממשיכים להתבשל, נחשפים עד שהירוקים רכים, עוד 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה והירוקים לבלנדר.
יוצקים מספיק מהמלאי כדי לכסות את הירקות.
מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל.
* מערבבים את החומרים יחד עד חלקה. היזהר להתמזג לאט בהתחלה עם מגבת מטבח מוחזקת בחוזקה לחלק העליון של מכסה הבלנדר. מיזוג מרכיבים חמים יכול לגרום למכסה להתפוצץ.
יוצקים את המרק המעורבב בחזרה לתוך הסיר עם המניות הנותרות. מערבבים לשלב. כסה וחמם.
יוצקים את המרק לתוך 4 קערות הגשה. מעל כל מרק עם 1/2 גרם פרוס גבינת עיזים.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.