קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

ארוגולה נבולה - סלט תרד עם רוטב תפוחים

ארוגולה נבולה - סלט תרד עם רוטב תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה נבולה-סלט תרד עם רוטב תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי דלעת, מלח ופלפל, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ארוגולה תינוק נבול, סלט תרד ופסטה, סלט תרד נבול עם רוטב פטה חם, ו סלט תרד נבול עם רוטב חרדל עוף ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לזרוק את ארוגולה ותרד יחד על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור עד נבול, כ 5 דקות, ערבוב בעדינות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
להעלות את החום ל 350 מעלות צלוי את השקדים עד קלוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
6
הסר מהתנור וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים את מיץ התפוחים, סיידר תפוחים ותפוחים בבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
מוסיפים את האגבה ואת הסוכר החום ומערבבים עד בשילוב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
אגבהאגבה
9
מעבירים את הירוקים לקערה גדולה ומוסיפים את השקדים, החמוציות, צנוברים, זרעי דלעת ועגבניות. לזרוק עם מספיק רוטב רק כדי מעיל הסלט.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
חמוציותחמוציות
צנובריםצנוברים
עגבנייהעגבנייה
שקדיםשקדים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הוסף עוד במידת הצורך.