ארוגולה, סאטסומה וסלט שומר
אם יש לכם מלח, זיתים, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר, מאצ'ו & סלט אנדיב בלגי עם Satsuma Mandarins, ארוגולה-סלט שומר, ו שומר-סלט ארוגולה.
הוראות
חותכים את החלק העליון והתחתון של כל תפוז עם סכין פרי משונן או סכין חיתוך חדה, הסרת קצת בשר עם הקליפה, ושמורה. עם קצה שטוח של תפוז על קרש חיתוך, לחתוך את הקליפה עם תנועת ניסור מלמעלה למטה, עובד כל הדרך סביב תפוזים. עבודה על קערה כדי לאסוף מיץ, לחתוך בין ממברנות כדי להפריד מקטעי תפוז, ולהניח בצד.
לסחוט מיץ מן צמרות תפוז, ישבנים, וממברנות לתוך קערה (אתה צריך בערך 1/2 כוס), ואת המתח לתוך מחבת סאוט.
מוסיפים חומץ, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מופחת כ 1/4 כוס, כ 7 דקות.
יוצקים נוזל חם לקערה, ומקציפים בשמן זית בנחל איטי ויציב. מערבבים במלח ופלפל.
לזרוק ארוגולה עם שומר, בצל, ו 1/4 כוס ההלבשה. מחלקים בין 4 לוחות, ומחלקים מקטעים כתומים שמורים בין לוחות.
טפטוף עם רוטב נוסף, העליון עם זיתים.