אם יש לכם מלח, זיתים, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר, מאצ'ו & סלט אנדיב בלגי עם Satsuma Mandarins, ארוגולה-סלט שומר, ו שומר-סלט ארוגולה.
הוראות
1
חותכים את החלק העליון והתחתון של כל תפוז עם סכין פרי משונן או סכין חיתוך חדה, הסרת קצת בשר עם הקליפה, ושמורה. עם קצה שטוח של תפוז על קרש חיתוך, לחתוך את הקליפה עם תנועת ניסור מלמעלה למטה, עובד כל הדרך סביב תפוזים. עבודה על קערה כדי לאסוף מיץ, לחתוך בין ממברנות כדי להפריד מקטעי תפוז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לסחוט מיץ מן צמרות תפוז, ישבנים, וממברנות לתוך קערה (אתה צריך בערך 1/2 כוס), ואת המתח לתוך מחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חומץ, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מופחת כ 1/4 כוס, כ 7 דקות.