ארוגולה - סלט תאנה W / גבינה כחולה ומתכון ויניגרט בייקון חם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, חומץ יין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם גבינה כחולה, אגסים ויניגרט משמש, סלט ארוגולן ורומיין עם אגוזי מלך ויניגרט גבינה כחולה, ו סלט ארוגולה עם אגס, גבינה כחולה ויניגרט משמש.
הוראות
מעל חום med-גבוה, לבשל בייקון עד שזה רק מתחיל פריך בקצוות.
יוצקים את רוב שומן הבייקון ושומרים אותו לאחר כך. השאר רזה קטן של שומן שניתנו בתחתית המחבת.
מוסיפים שאלוט פרוס למחבת ה "סאוט" מעל חום בינוני ומבשלים במהירות שאלוט עד רך.
הסר מחבת מחום והוסף את החומץ לתערובת שאלוט.
להקציף היטב. ואז לשפוך בצד בקערה קטנה ולהוסיף חרדל, לשלב היטב.
יוצקים על 3-4 כפות של שומן בייקון בחזרה למחבת סאוט וחום על חום בינוני. כאשר השומן חם, בזהירות במרץ להקציף בתערובת שאלות. מתבלים במלח ופלפל.לזרוק יחד ארוגולה או פריזי, רצועות בייקון, גבינה כחולה ותאנים.
טפטוף עם ויניגרט בייקון ולזרוק לסלט.