ארוגולה, סלמון וכרישה טארט
מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם $1.94 למנה נופל בתקציב שלך, ארוגולה, סלמון, כרישה טארט יכול להיות סופר ללא גלוטן, פסקטריאני, קטוגני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון מ 1 לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: ארוגולן וליק טארט, סלמון מעושן, ארוגולן וטארט גבינת עיזים, ו האם וליק פריטטה עם ארוגולה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 425 [°].
מרדדים קרום העוגה שלנו והמקום במחבת טארט 12 אינץ'. קצוות קצוות. קרום פאי זין בכל רחבי עם מזלג.
העבר למקפיא לפחות 15 דקות. כאשר מוכנים לאפות, מניחים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להזהבה, כ -15 דקות.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מוסיפים כרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד כרישה רכה, על 4 דקות. בערך לקצוץ חצי ארוגולה ולהוסיף למחבת. לבשל, ערבוב, עד נבול, על 2 דקות.
הסר מחום ולהעביר תוכן לקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומאפשרים להתקרר.
לטאטא יחד שמנת, ביצים, ו 1/2 כפית מלח. פיזור כרישה תערובת על החלק התחתון של טארט, ואחריו חתיכות סלמון.
יוצקים תערובת שמנת מעל ומניחים את הטארט בחזרה על תבנית האפייה בתנור. מבשלים עד תערובת שמנת מוגדר סלמון מבושל, על 20 דקות.
לזרוק את ארוגולה הנותרים עם שמן זית וחומץ העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אפשר לטארט להתקרר במשך 15 דקות ואז מגישים טארט עם ארוגולה לבושה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.