ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו
ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חומץ, גבינת פרמז'יאנו רג' יאנו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר, סלרי, פורטובלו ופרמזן רג'יאנו סלט, ארוגולה, דובדבנים מוזהבים, שקדים מרקוניים ופרמג'יאנו-רג' יאנו, ו סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי.
הוראות
דק לחתוך בצל אדום ומערבבים יחד את המים החמים, החומץ והסוכר.
מניחים את הבצלים בקערה רדודה ושופכים כבישה נוזלית על גבי. שים בצד בזמן שאתה עושה את שאר ארוחת הערב שלך. ככל שזה יושב יותר, כך הבצל יהיה מתוק ומריח יותר.לשטוף ולייבש את ארוגולה, במקום לקערה בינונית.
מוסיף את הנורה שומר פרוס דק. באמצעות מקלף ירקות, לגלח חתיכות של parmigiano רג ' יאנו על הסלט.
הסר את הבצל מן הנוזל כבישה וקוביות.
הוסף ל bowl.In קערה קטנה נפרדת או כוס מדידה, לערבב יחד את מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל. בזמן שטס, מוסיפים לאט את שמן הזית ומערבבים עד שהם מתחלבים מעט. לזרוק את הרוטב עם הסלט רק לפני ההגשה. תהנו!