ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ו ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד חומץ, יוגורט, חרדל, ואגוזים קלויים בקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים שמן אגוז בזרם איטי ויציב, מטאטאים עד שהם מתחלבים.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה למסננת לנקז. החזירו את מחבת המים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים ומבשלים עד ירוק רך ובהיר, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר למי קרח כדי לעצור את הבישול.
מסננים וחותכים לחתיכות 2 אינץ'.
סדר ארוגולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה על מגש. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם רוטב, לזרוק מעיל, ומגישים.
Reprinted with permission from Meatless From The Kitchens of Martha Stewart Living, © 2013 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.במשך יותר מעשרים שנה, עורכי האוכל והשפים במטבחים ב-MARTHA STEWART LIVING הפיקו עשרות ספרי בישול רבי מכר, כולל בית הספר לבישול של מרתה סטיוארט, האוכל האמריקאי של מרתה, מדריך האפייה של מרתה, מזון יומיומי: מזון מהיר נהדר, ומזונות כוח. מרתה סטיוארט היא המחברת של יותר מ -75 ספרים על בישול, בידור, מלאכת יד, שמירה על הבית, גנים, חתונות, וקישוט. היא המנחה של בית הספר לבישול ב-PBS.