ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לך ארוגולה תינוק, אגוזי מלך, שמן אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז, ו ארוגולן וסלט שעועית ירוקה עם רוטב שמן אגוז.
הוראות
מניחים אגוזי מלך על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט בתנור עד ריחני, כ 8 דקות.
בואו להתקרר מעט. קוצצים דק, ומניחים בצד.
לטאטא יחד חומץ, יוגורט, חרדל, 1/2 כפית מלח, ואת האגוזים קלויים בקערה קטנה; העונה עם פלפל.
מוסיף שמן בזרם איטי, יציב, לטאטא עד emulsified. שים את התחבושת בצד.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה למסננת לנקז. תניח בצד.
הכן אמבט מים קרח; להפריש. החזירו את מחבת המים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים עד רך וירוק בהיר, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול.
העברה ללוח חיתוך, לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
סדר ארוגולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה על מגש. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
טפטוף עם רוטב; לזרוק מעיל.