זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, ו Arroz con Pollo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם מלח, פלפל שחור, ו 1 כפית אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עוף שלם
אורגנו
מלח
2
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
הוסף עוף; לבשל 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
הסר עוף מחבת; טפטוף עם מיץ ליים. כיסוי; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, פלפל ושום למחבת. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 10 דקות או עד למכרז. מערבבים ב 1/2 כפית אורגנו, כורכום, וכמון, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים אורז חזיר; לבשל 1 דקה. הגבר את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
כורכום
אורגנו
שום
כמון
בצל
אורז
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מרק
7
הוסף עוף, התרפק לתוך תערובת האורז. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 18 דקות או עד הנוזל נספג כמעט. מערבבים באפונה; מכסים ומבשלים 3 דקות.