ארוחת בוקר הפוך עוגה
ארוחת בוקר במהופך עוגה היא ללא גלוטן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: 3 שכבה הפוכה עוגת תפוחים פקאן ארוחת בוקר, עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת מחבת אוכמניות (עוגת פירות יער הפוכה).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה, פלפל אדום, שום ובצל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם עד שתפוחי אדמה רכים. מכסים את המחבת עם מכסה לבישול מהיר יותר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת עוגה 8 או 9 אינץ ' עם נייר קלף. תניח בצד.
מטגנים בייקון במחבת מעל חום בינוני, או מבשלים במיקרוגל, עד פריך.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מפזרים את הגבינה בתחתית המחבת מוכנה.
מפזרים בייקון מתפורר באופן שווה על הגבינה. לגרוף את תערובת תפוחי האדמה לתוך המחבת כך שהוא מופץ באופן שווה.
לטאטא יחד ביצים וחלב עם מזלג, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל.
יוצקים באופן שווה על האוכל במחבת.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, רק עד שהביצה נקבעת.
הסר מהתנור ולהפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. הפוך על צלחת הגשה והסר את נייר הקלף.