ארוחת בוקר לאפות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות,אז נסו לאפות ארוחת בוקר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1017 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -112 היו אומרים שהוא הגיע למקום. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, נקניקיית הודו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת בוקר לאפות, ארוחת בוקר לאפות, ו ארוחת בוקר לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חמאה תבנית אפייה של 4 ליטר.
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית. לאחר חם מוסיפים את הנקניקיה, הבצל והפלפלים. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהנקניקייה מבושלת ומתפוררת והבצל והפלפלים רכים, בערך 6 דקות.
מוסיפים את הלחם לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים פנימה את תערובת הנקניקיות והפלפלים ואת הגבינה, ושומרים מעט גבינה לראש.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, השמנת, העירית ומעט מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת באופן שווה על הלחם ונותנים מעט ערבוב כדי לוודא שהוא מופץ באופן שווה.
מפזרים את הגבינה השמורה. מכסים בניילון ומניחים להשרות למשך 30 דקות.
מוציאים את הקדרה מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
אופים עד העליון הוא נפוח וזהוב סכין מוכנס באמצע יוצא נקי, על 1 שעה.
מקשטים בעירית קצוצה יותר לפני ההגשה.