ארוחת בוקר מקרוני עם גבינה ונקניקיות תפוחי אדמה מטוגנים
ארוחת בוקר מקרוני וגבינה עם נקניק וחשיש בראונס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפלים, גבינת צ'דר חדה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ארוחת בוקר תפוחי אדמה מטוגנים, האש בראונס ארוחת בוקר אופים, ו בייקון וחשיש בראונס לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 3/4 כוסות של מי הפסטה. תניח בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה קלה, לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ, על 5 דקות.
מעבירים את הבשר השחי לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבצל, 1 כף מים וקמצוץ של מלח לסיר ומבשלים עד שרק מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות, מגרד את כל חתיכות משחימים עם כף העץ.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד משחימים קלות ומתרככים, 6 עד 8 דקות.
מעבירים את הבצל ופלפל הפעמון הירוק לצלחת עם נקניק משחימים.
בזהירות למחוק את הסיר (או לתת לו שטיפה מהירה אם זה באמת מלוכלך).
הוסף את חצי וחצי קאיין ולהביא מבשלים מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מוסיפים את המקרוני ומי פסטה שמורים לסיר ומערבבים לשלב. (התערובת תיראה רופפת מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב כפי שהוא אופה.) בעדינות לקפל את הבשר השחום וירקות העונה עם יותר מלח במידת הצורך.
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. לזרוק את האש בראונס עם חמאה מומסת קמצוץ של מלח ולפזר על מקרוני וגבינה.
אופים עד הגבינה הוא מבעבע ואת תפוחי אדמה מטוגנים הם רק מתחילים חום, על 10 דקות. מטגנים עד האש בראונס הם חום זהוב ופריך, על 3 דקות.