ארוחת בוקר עם נקניק איטלקי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, פופובר ארוחת בוקר עם נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 33%. נסו ארוחת בוקר עם נקניק איטלקי, ארוחת בוקר עם נקניק איטלקי, ו ארוחת בוקר קלה לטרוף עם נקניק איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית מאפינס אחת של 12 כוסות, כל כוס בקיבולת של 1/2 כוס, או תבנית פופובר של 12 כוסות, כל כוס בקיבולת של 1/2 כוס
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת טפלון בינונית.
מוסיפים את הנקניקיה ושוברים אותה לחתיכות 1/4 עד 1/2 אינץ ' בעזרת כף עץ. מבשלים עד שחום ומבושל, בערך 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, כ-30 שניות. כף כ -1 1/2 כפות נקניק לכל כוס מאפינס.
מפזרים את הגבינה על גבי הנקניקיה.
מערבבים את הביצים בבלנדר עד להקצפה, כ -15 שניות.
מוסיפים את החלב, הקמח, הבצל הירוק, הבזיליקום, המלח והפלפל. מערבבים עד שזה עתה שולבו.
יוצקים את הבלילה לכוסות המאפינס וממלאים כל כוס ממש מתחת לשפה.
אופים, מבלי לפתוח את דלת התנור, עד לתפוח וזהוב, כ-35 דקות.
מניחים את הפופוברים על מגש ומזלפים סירופ מייפל.