קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

ארוחת בוקר פיצה אני

ארוחת בוקר פיצה אני
ארוחת בוקר Pizzan אני דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1625 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 119 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 454 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, נקניק ארוחת בוקר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחמניות סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן מהירים כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה לארוחת בוקר, ארוחת בוקר Pizzan II, ו פיצה לארוחת בוקר.

הוראות

1
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
נקניק חום וניקוז. בצק מגולגל בצורת חצי סהר נפרד ל-8 משולשים.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות גבינת תהליך (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'4 אונקיות גבינת תהליך (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מניחים במחבת פיצה ungreased 12 אינץ ' עם נקודות לכיוון המרכז. לחץ יחד כדי ליצור קרום. החלק התחתון של הקרום צריך להיות אטום בקצה החיצוני צריך להיות מורם מעט. נקניקיית כפית מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
מפזרים תפוחי אדמה מטוגנים מלמעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
6
מקציפים יחד ביצים, חלב, מלח ופלפל; לשפוך על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים נקבעים, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין