ארוחת בוקר קונפטי דשנה דורשת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 4 ומחיר 92 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 274 קלוריות . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה יוקון זהב, בטטה, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 16 מעריצים. כמה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בוריטוס ארוחת בוקר דשנה , בוריטוס ארוחת בוקר דשנה וארוחת בוקר כפרית דשנה .
הוראות
1
ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור, מטגנים את תפוחי האדמה, הבצל והתבלינים בחמאה ובשמן עד שהירקות מזהיבים ורכים. בגב של כף, יוצרים ארבע בארות בתערובת תפוחי האדמה; מוסיפים ביצה לכל שקע.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מסירים מהאש; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
קולים 3-4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות או עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.