ארוחת בוקר תפוחי אדמה
תפוחי אדמה לארוחת בוקר עשויים להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 303 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל חריף, תפוחי אדמה רדומים, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 37 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , טאקו ארוחת בוקר , ומאפינס ארוחת בוקר תפוחים, דובדבנים, אגסים ושקדים .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהמזלג מתרכך, כ-45 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה החמים על קרש חיתוך וחותכים אותם לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה עד בינונית. לאחר מכן, שמים כף שמן קנולה במחבת.
מוסיפים מעט חמאה ואת הבצל ומטגנים עד שהם מתחילים להשחים. לאחר מכן, זורקים פנימה את קוביות תפוחי האדמה המבושלות ואת הפלפלים. ממליחים ומפלפלים את תפוחי האדמה, ואז מערבבים אותם מסביב, לוחצים/ארזים אותם מעט במחבת. מבשלים ללא ערבוב במשך 5 עד 7 דקות. אתה רוצה לוודא שהמחבת חמה מספיק כדי לפריך את תפוחי האדמה.
מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך ללחות.
לאחר מספר דקות, השתמשו במרית כדי להפוך את תפוחי האדמה ולבשל בצד השני עוד 5 עד 7 דקות.