קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת הערב של טרי בדלעת.

ארוחת הערב של טרי בדלעת.
ארוחת הערב של טרי בדלעת היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שעועית, תערובת אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די טוב. נסו טרי טיפים, ארוחת ערב בדלעת, ו ארוחת ערב בדלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בשר טחון ונקניק. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים במלח ופלפל, תבלין פשטידת דלעת, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3
לנקז בשרים, ומערבבים במניות עוף ואורז. מכסים, ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד רייס מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר ושמור העליון של דלעת. לגרוף זרעים עיסת סיבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מערבבים שמנת של מרק סלרי, מרק פטריות שמנת, גבעולי פטריות וחתיכות, ושעועית ירוקה לתערובת הבשר והנקניקיות. תערובת כפית לתוך הדלעת, ולהחליף העליון דלעת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה גדולה, ואופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהדלעת רכה. לגרוף החוצה חלקים של מילוי וחלקים של עיסת מבושל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה