ארוחת הערב של טרי בדלעת.
ארוחת הערב של טרי בדלעת היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שעועית, תערובת אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די טוב. נסו טרי טיפים, ארוחת ערב בדלעת, ו ארוחת ערב בדלעת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בשר טחון ונקניק. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מערבבים במלח ופלפל, תבלין פשטידת דלעת, וסוכר חום.
לנקז בשרים, ומערבבים במניות עוף ואורז. מכסים, ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד רייס מכרז.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר ושמור העליון של דלעת. לגרוף זרעים עיסת סיבי.
מערבבים שמנת של מרק סלרי, מרק פטריות שמנת, גבעולי פטריות וחתיכות, ושעועית ירוקה לתערובת הבשר והנקניקיות. תערובת כפית לתוך הדלעת, ולהחליף העליון דלעת.
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה גדולה, ואופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהדלעת רכה. לגרוף החוצה חלקים של מילוי וחלקים של עיסת מבושל לשרת.