ארוחת חג ההודיה לשניים: מחבת אחת, שעה אחת
ארוחת חג ההודיה לשניים: מחבת אחת, שעה אחת היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1622 קלוריות, 123 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, כתום, ערמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו גלילי ארוחת ערב של שעה אחת, 1 לחם ארוחת ערב שעה, ו שעה אחת לחמניות ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ולחמם מראש את התנור ל 191°. לקטוף מחצית הקורנית מהגזע וקוצצים בערך. לשפשף את שד טורקיה מכל הצדדים עם טימין קצוץ ומתבלים עם מלח ופלפל.
חום 2 tablepsoons שמן זית במחבת sauté ישר צדדי גדול על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף עור השד טורקיה-צד כלפי מטה ומבשלים עד השחמה היטב, על 4 דקות.
הסר מהחום ולהעביר את טורקיה לצלחת גדולה.
כאשר מחבת יש מקורר מעט, לארגן פרוסות הדר למיטה זה פשוט מתאים את השד טורקיה. מסדרים את כל ענפי הקורנית הנותרים על גבי, ולאחר מכן להוסיף את שד טורקיה, צד העור.
בקערה בינונית, לזרוק כרוב ניצנים וערמונים עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים לצד אחד של מחבת עם טורקיה. לזרוק גזר עם שאריות שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
הוסף לצד הנגדי של פאן עם טורקיה.
יוצקים את המרק לתוך המחבת ולהביא לרתוח על חום גבוה.
העברה לתנור וצלי, חשופה, עד טורקיה רושמת 150 ° F על מדחום לקרוא מיד, ערבוב הירקות פעם או פעמיים במהלך הבישול (לא לערבב גזר כרוב ניצנים), על 45 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר את טורקיה ללוח חיתוך.
מעבירים גזר למעבד מזון יחד עם כמה טימין מרכך מן המחבת ו 2 כפות של נוזל בישול. תערובת עד רסק עבה נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לסירוגין, מחית גזר עם מחית תפוחי אדמה.
להעביר גזר נבטים / ערמונים מגש הגשה או צלחות בודדות.
מסננים את שאריות נוזל הבישול, מתבלים לפי הטעם ומעבירים לסירת רוטב. פורסים הודו ומגישים מיד.