קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ארוחת יום ראשון: בירה מול עוף

ארוחת יום ראשון: בירה מול עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: בירה מול עוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1534 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בירה, תפוחי אדמה עור, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארוחת ערב עוף ביום ראשון, עוף Tetrazzini # יום ראשון ארוחת ערב, ו עוף נורמנדי: סעודת יום ראשון צרפתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 [°].
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים כל תפוח אדמה לחתיכות 6 חתיכות ומניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוסיפים 6 שיני שום וזרעי טימין, רסס עם שמן זית וזורקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
לשטוף ועוף יבש. בירה פתוחה ולשתות חצי, להוסיף שן שום נוסף וכמה גבעולים של קורנית לבירה. לדחוף תפוחי אדמה לכל קצה של צלחת אפייה ומניחים בירה פתוחה במרכז. קוצצים 1 כפית שווה של עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
טפטוף עוף עם שמן זית ומפזרים טימין קצוץ, מלח ופלפל. בזהירות להקל על הבירה יכול לתוך חלל העוף ולשבת במרכז צלחת אפייה מוקף תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
עוף צלוי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 [°], כ 90 דקות. אפשר עוף לנוח 10 דקות לפני גילוף ומגישים עם תפוחי אדמה ועוד בירה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם