נסו ארוחת ערב: Caldo ורדה, ארוחת ערב: מרק שעורה אל ורדה, ו ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
סובב את המטגן גבוה. הגדר צ ' ילי poblano על תבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, ולאחר מכן למקם את הסדין מתחת broiler. קוק, מרפרף את הצ ' ילי מדי פעם עם זוג מלקחיים, עד שהשחיר מכל הצדדים. תכבה את המטגן ותעביר את צ ' יילס לשקית פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
2
בואו קיטור במשך חמש עד עשר דקות. לקלף את עורות מושחרים את צ ' יילס, ולאחר מכן להסיר גבעולים וזרעים. קוצצים את הצ ' ילי ואז מניחים בבלנדר יחד עם כוסברה, בצל ושום. תערובת פירה עד חלקה.