ארוחת ערב בווארית עם נקניק וגרמני
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ארוחת ערב נקניק בוואריה, ארוחת נקניקיות בווארית, ו נקניק וגרמני.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה, השמטת מלח ושומן; מסננים ומניחים את האטריות בצד.
בעוד האטריות מבשלות, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל פרוס וזרעי קימל ומבשלים 4 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תפוח, כרוב כבוש, נקניק, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את מרק העוף והשרי, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות.