ארוחת ערב: בורשט צמחוני
ארוחת ערב: בורשט צמחוני נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון גס, מיץ לימון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלק קלוי ובורשט תפוחי אדמה, ארוחת ערב: צ'ילי צמחוני, ו ארוחת ערב הלילה: טאקו צמחוני עם טורטיות Jicama.
הוראות
לקלף ולחתוך את הבצלים, הגזרים והסלק (לחלופין, לגרוס את הגזרים והסלק באמצעות להב רטוש של מעבד מזון) ו לטגן על חום בינוני בשמן הזית עם קמצוץ של מלח בסיר מרק גדול. שמור כמות קטנה של סלק לגרר ולהוסיף ליד הסוף כדי להחיות את הצבע.
בינתיים, להביא את מלאי הירקות לרתיחה. כאשר הירקות רכים (כ 5 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס ואת המניה החמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 15-25 דקות, עד שהירקות רכים. עם כמה דקות לסיום, להוסיף את הסלק מגורד שמור.
העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לסחוט את מיץ לימון, מכוון לטעם חמוץ נעים אך עדין.
מגישים עם פלפל שחור מגורד טרי, מנה של שמנת חמוצה, ופטרוזיליה קצוצה, אם תרצה בכך.