ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ביצים עלומות הים התיכון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זית, עגבניות שזיפים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות, ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ו ארוחת ערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או במחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים 2-3 דקות, עד רך, ואז מוסיפים את הזיתים, העגבניות והפטריות. מבשלים כמו פטריות לשחרר את המיצים שלהם כדי ליצור רוטב.
בינתיים, להביא סיר קטן של מים לרתיחה עם התזה של חומץ ולגנוב את הביצים עד הלבנים נקבעים והחלמון הוא עדיין נוזל, על 3 דקות במים רותחים בקושי.
מערבבים את הצלפים ועלי בזיליקום לתוך תערובת הפטריות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. טוסט הלחם. או להפיץ את תערובת פטריות על הלחם העליון עם ביצים עלומות, או לשים את התערובת בקערות בודדות העליון עם הביצים, לחם בצד.