קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

ארוחת ערב בריסקט עם פטריות מרווה פולנטה

ארוחת ערב בריסקט עם פטריות מרווה פולנטה
המתכון ארוחת ערב בריסקט עם פולנטה פטריות מרווה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מניית בקר, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מרווה פולנטה, מרווה פולנטה, ו דלעת מרווה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים כמה כפות שמן זית לתנור הולנדי גדול, כמה סיבובים של המחבת, ומחממים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיף את הבשר וחום בכל רחבי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את הבשר מהמחבת ולנקז את שומן הבשר אם כל מצטבר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים עוד סיבוב או 2 מחבת עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים בצל, שום, מפרץ ועונה עם מלח ופלפל, מבשלים למכרז 8 עד 10 דקות, מוסיפים כמה שיני ציפורן ומערבבים את רסק העגבניות 1 דקה. הבא מערבבים את היין ואת deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה ועגבניות חתוכות לקוביות משומר ומערבבים לשלב. תיישב את הבשר בחזרה לסיר ותכסה אותו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
אופים 1 1/2 שעות, ואז לחשוף ולאפות 1 שעה כדי להפחית את הנוזלים, ולאחר מכן למקם את הכיסוי על ומבשלים עד רך מאוד, 1 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
הסר את חזה הבשר ללוח גילוף ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
להפחית את הרוטב כמה דקות, רותח בעדינות, חשוף כדי לעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
חום 3 כפות שמן זית כתית נוספת על חום בינוני גבוה ולהוסיף שום ופטריות, בישול עד מאוד רך, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים מרווה. מביאים את תערובת החלב לרתיחה בסיר ומוסיפים את הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
לטאטא את פולנטה 2 עד 3 דקות עד שהוא מתרחק מהצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מוסיפים את החמאה, אם משתמשים ומקפלים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
14
חותכים את חזה הבקר ומגישים עם רוטב על פולנטה עם פטריות. חצי מגניב של חזה הבקר ולאחסן בהמשך השבוע. לפזר כמה ירקות מרירים על החלק העליון לקישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ירוקירוק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות