קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

ארוחת ערב בריסקט עם פטריות מרווה פולנטה

ארוחת ערב בריסקט עם פטריות מרווה פולנטה
המתכון ארוחת ערב בריסקט עם פולנטה פטריות מרווה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מניית בקר, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מרווה פולנטה, מרווה פולנטה, ו דלעת מרווה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מוסיפים כמה כפות שמן זית לתנור הולנדי גדול, כמה סיבובים של המחבת, ומחממים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הבשר וחום בכל רחבי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הסר את הבשר מהמחבת ולנקז את שומן הבשר אם כל מצטבר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים עוד סיבוב או 2 מחבת עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל, שום, מפרץ ועונה עם מלח ופלפל, מבשלים למכרז 8 עד 10 דקות, מוסיפים כמה שיני ציפורן ומערבבים את רסק העגבניות 1 דקה. הבא מערבבים את היין ואת deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה ועגבניות חתוכות לקוביות משומר ומערבבים לשלב. תיישב את הבשר בחזרה לסיר ותכסה אותו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
אופים 1 1/2 שעות, ואז לחשוף ולאפות 1 שעה כדי להפחית את הנוזלים, ולאחר מכן למקם את הכיסוי על ומבשלים עד רך מאוד, 1 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את חזה הבשר ללוח גילוף ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
להפחית את הרוטב כמה דקות, רותח בעדינות, חשוף כדי לעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
חום 3 כפות שמן זית כתית נוספת על חום בינוני גבוה ולהוסיף שום ופטריות, בישול עד מאוד רך, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים מרווה. מביאים את תערובת החלב לרתיחה בסיר ומוסיפים את הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
לטאטא את פולנטה 2 עד 3 דקות עד שהוא מתרחק מהצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את החמאה, אם משתמשים ומקפלים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
חותכים את חזה הבקר ומגישים עם רוטב על פולנטה עם פטריות. חצי מגניב של חזה הבקר ולאחסן בהמשך השבוע. לפזר כמה ירקות מרירים על החלק העליון לקישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ירוקירוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק