קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

ארוחת ערב: דג לבן אפוי בעגבניות, זיתים וצלפים

ארוחת ערב: דג לבן אפוי בעגבניות, זיתים וצלפים
גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות משומר, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סנאפר אדום עם עגבניות וזיתים אפויים בנייר כסף, ארוחת ערב הלילה: סלט דג לבן בגריל עם עגבניות ויניגרט טרגון, ו ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט.

הוראות

1
דק קוצצים את גבעולי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה ובטוחה לתנור המוגדרת בחום בינוני. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום, גבעולי בזיליקום, אדום צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את העגבניות למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד העגבניות מצטמצמות לרוטב עבה, כ -30 דקות. במהלך התהליך, לרסק את העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ. כאשר נעשה זאת, להסיר את צ ' ילה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את חומץ היין האדום, מערבבים היטב, וטעם כדי לראות אם יש צורך יותר מלח או פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים את התנור ל-425 ° F. מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל. כאשר רוטב העגבניות נעשה בישול, לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגיםפילה דגים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את הפילה על רוטב העגבניות. למעלה שני פילה עם זיתים, צלפים, עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד שהדגים נעשים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים פילה עם רוטב עגבניות. הוספתי גם כרוב מטוגן בתור צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כרובכרוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.