ארוחת ערב הלילה: Calabazas Horneadas (סקווש אפוי, צ'ילי, טאקו תירס)
גשו לסופר וקנו שיני שום, תירס אוזניים על קלח, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: חזיר מיאו עם תירס וצ'ילי, ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו, ו ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. בינתיים, לנתק את גרעיני התירס מן הקורים. לשבור את הקורים לשניים, ולאחר מכן למקם בסיר עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים 30 דקות.
בינתיים, להשחיר את עורות של poblanos על ידי הצבת אותם על גבי צורב על הכיריים. מבשלים אותם עד שהם חרוכים בכל רחבי, פונה לעתים קרובות, ולאחר מכן להעביר שקית ניילון.
תן להם להסתובב לפחות 10 דקות. לאחר מכן לקלף את העור שלהם, להסיר את הגבעולים והזרעים, ולאחר מכן לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץ'.
במחבת ברזל גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני. ואז מוסיפים את הבצלים. מבשלים עד שקוף, על 5 דקות בערך. לאחר מכן מוסיפים את הגרעינים תירס, פלחי סקווש, ושום. לבשל במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף את רצועות poblano ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
מסננים את הנוזל מקלחי התירס.
יוצקים 1/2 כוס של הנוזל לתוך הסיר עם הדלעת poblanos, יחד עם epazote. לבשל במשך 5 דקות. כבה את החימום והוסף את הקרמה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 15 דקות.