ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד
ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1016 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורקייט, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד, ארוחת ערב הלילה: Moong Dal ועדשים אדומות עם בצל שחום, ו ארוחת ערב הערב: סלט תרד עם עדשים וגבינת עיזים פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, יוצקים את השמן למחבת גדולה. להפוך את החום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הבצל, שום, מלח, פלפל, עלה דפנה. מערבבים היטב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הבצלים רכים מאוד. זה צריך לקחת בערך 25 דקות.
בזמן שזה בישול, מוסיפים את העדשים לסיר, ומכסים במים בסנטימטר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לזרוק את הפסטה בסיר הגדול של מים רותחים. לבשל על פי ההוראות בצד של התיבה. שמור כוס מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת.
החזירו את הפסטה לסיר שעכשיו ריק. זרוק בתערובת הבצל, העדשים והתרד. לזרוק היטב.
יוצקים כמחצית המים, ולזרוק לנבול התרד. אם הוא יבש מדי, מוסיפים עוד מי פסטה.
מוסיפים את הגבינה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.