ארוחת ערב הלילה: Punjabi Rajma (שעועית וקארי עגבניות)
אם יש לך עגבניות, קאיין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו ראג'מה, איך לעשות רג' מה מסאלה / punjabi קל rajma.
הוראות
1
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. לזרוק את הבצל ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא התחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, וצ' ילי ומבשלים 2 דקות, או עד ריחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
זרוק את העגבניות הקצוצות, יחד עם כוסברה, קאיין, כמון, וכורכום. מבשלים עד העגבניות להתפרק ולהתחיל להתעבות לרוטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודו
4
יוצקים את שעועית הכליה, מיץ לימון, כוס מים, וחצי פטרוזיליה. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. מבשלים בערך 10 עד 15 דקות, או עד שהנוזל מצטמצם והרוטב עבה מאוד.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.