קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

ארוחת ערב הלילה: הונג קונג בסגנון פאן אטריות מטוגנות

ארוחת ערב הלילה: הונג קונג בסגנון פאן אטריות מטוגנות
גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן צמחי, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות, אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות, ו עוף בסגנון הונג קונג.

הוראות

1
ראשית, מערבבים יחד את רוטב הצדפה, רוטב סויה, 1 כוס מים, סוכר ויין בקערה. בקערה נפרדת, להקציף יחד 2 כפות של מים ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 1 כף השמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
תוסיף את האטריות. מערבבים כל הזמן עד האטריות משחימים קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
יוצקים את שאר השמן בווק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את הפטריות ואת בוק צ ' וי. מבשלים עד הפטריות רכות ובוק צ ' וי רך. הזז את שני הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום ומבשלים במשך 30 שניות, או עד ריחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
יוצקים את התוכן מהקערה הראשונה עם רוטב צדפות לעבודה. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להקציף בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה. כאשר עבה, לכבות את החום. מחלקים את האטריות בין שתי צלחות. ומעל כל אחד עם התוכן של ווק.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מגישים עם רוטב חריף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים