ארוחת ערב הלילה: הונג קונג בסגנון פאן אטריות מטוגנות
גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן צמחי, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות, אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות, ו עוף בסגנון הונג קונג.
הוראות
ראשית, מערבבים יחד את רוטב הצדפה, רוטב סויה, 1 כוס מים, סוכר ויין בקערה. בקערה נפרדת, להקציף יחד 2 כפות של מים ואת קורנפלור.
יוצקים 1 כף השמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה.
תוסיף את האטריות. מערבבים כל הזמן עד האטריות משחימים קלות. תניח בצד.
מוסיפים את הפטריות ואת בוק צ ' וי. מבשלים עד הפטריות רכות ובוק צ ' וי רך. הזז את שני הצדדים של המחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים במשך 30 שניות, או עד ריחני מאוד.
יוצקים את התוכן מהקערה הראשונה עם רוטב צדפות לעבודה. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 30 שניות בערך.
להקציף בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה. כאשר עבה, לכבות את החום. מחלקים את האטריות בין שתי צלחות. ומעל כל אחד עם התוכן של ווק.
מגישים עם רוטב חריף לפי הטעם.