ארוחת ערב הלילה: הונג קונג בסגנון פאן אטריות מטוגנות
גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן צמחי, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות, אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות, ו עוף בסגנון הונג קונג.
הוראות
1
ראשית, מערבבים יחד את רוטב הצדפה, רוטב סויה, 1 כוס מים, סוכר ויין בקערה. בקערה נפרדת, להקציף יחד 2 כפות של מים ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים 1 כף השמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
תוסיף את האטריות. מערבבים כל הזמן עד האטריות משחימים קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
יוצקים את שאר השמן בווק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את הפטריות ואת בוק צ ' וי. מבשלים עד הפטריות רכות ובוק צ ' וי רך. הזז את שני הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השום ומבשלים במשך 30 שניות, או עד ריחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
7
יוצקים את התוכן מהקערה הראשונה עם רוטב צדפות לעבודה. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 30 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
להקציף בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה. כאשר עבה, לכבות את החום. מחלקים את האטריות בין שתי צלחות. ומעל כל אחד עם התוכן של ווק.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל