קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ארוחת ערב הלילה: לבבות חסה עם סראנו, קרוטונים מטוגנים ועגבניות

ארוחת ערב הלילה: לבבות חסה עם סראנו, קרוטונים מטוגנים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: לבבות חסה עם סראנו, קרוטונים מטוגנים ועגבניות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן זית, בצל, סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: בוסטון חסה עם שקדים קלויים קרוטונים זנגביל, ארוחת ערב הלילה: אורז מטוגן עם זעפרן, זנגביל, ועגבניות (Arroz Frito Aortuguesa), ו ארוחת ערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את לבבות החסה על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2
יוצקים שתי כפות שמן זית למחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית. כאשר מנצנץ, להוסיף את הבצל וקוביות לחם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם חום זהוב, ארבע עד חמש דקות. כאשר נעשה, להסיר עם כפית מחוררת, ומניח על גבי לבבות החסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פאי דלעותפאי דלעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הפעל חום בינוני גבוה, ולהניח כמה שיותר פרוסות סראנו כפי שיתאים בשכבה אחת. מבשלים, פונים פעם אחת, עד הפרוסות פריך, רק כמה שניות בכל צד. חזור על התהליך עד שכל פרוסות סראנו מבושלות. מסדרים פרוסות פריך על גבי לבבות חסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את העגבניות למחבת. לזרוק היטב כדי לצפות את העגבניות עם שמן במחבת, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד רך, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את חומץ שרי ואת כף הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
תן את הבועה תערובת לרגע, לכבות את החום, ושופכים את התוכן של מחבת על לבבות החסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים באופן מיידי. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן