ארוחת ערב הלילה: מרינרה Sriracha עם כדורי בשר
אם יש לכם מלח, ספגטי, עלי פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: דיונון מטוגן ברוטב מרינרה, ארוחת ערב: קציצות כבש, ו ארוחת ערב הלילה: קציצות עם ריקוטן בחלב.
הוראות מערבבים את הבשר, התרד, פירורי לחם, חלבונים ביצה, אורגנו, מלח ופלפל בקערה ומערבבים היטב ביד בקערה גדולה.
רול לתוך כ 20 כדורי בשר, לארגן על תבנית אפייה, ולרסס עם שמן. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותם בנפרד בצלחת קטנה של שמן מעיל.
מחממים את broiler, ואז לבשל כדורי בשר עד חום זהוב, על 10 דקות, מפנה גיליון פעם אחת כדי להבטיח אפילו בישול.
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר גדול וכבד מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים עגבניות וסרירצ ' ה ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף כדורי בשר ולהמשיך רותח עד שהם מבושלים דרך.
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים עד אל דנטה, הזמנת 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מסננים פסטה, מוסיפים לרוטב, וזורקים היטב למעיל, מוסיפים מי פסטה במידת הצורך כדי ליצור רוטב רופף.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים מנות :
0 חתיכות טופי הית' בר עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי) 3 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס פירורי לחם יבשים 794 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול 1 לבן ביצה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עלי פטרוזיליה טריים, קצוצים 283 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט של לחות עודפת 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, קצוץ 2 חתיכות טופי הית' בר בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 1 קטן בצל, חתוך לקוביות 1 חתיכות טופי הית' בר אורגנו מיובש 1 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס רוטב sriracha, או יותר לפי הטעם 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' חזיר טחון או חצי טורקיה מכל אחד