קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

ארוחת ערב הלילה: נזיד בקר צרוב מהיר סצ'ואן

ארוחת ערב הלילה: נזיד בקר צרוב מהיר סצ'ואן
ארוחת ערב הערב: נזיד בשר סצ'ואן צרוב מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1505 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סיצ'ואן מבושל בקר ברוטב לוהט, ארוחת ערב: נזיד שעועית לבנה מהיר עם Chard שוויצרי ו Toma, ו ארוחת ערב הלילה: עוף עם ממרח פלפל סצ'ואן.

הוראות

1
לקצץ כל שומן או גידים מן הבשר, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים כף אחת של השמן לתוך סיר גדול, כבד להגדיר על חום גבוה. בעת עישון, להוסיף כמה שיותר בשר יתאים בשכבה אחת. מבשל, מרפרף מדי פעם, עד שחום קל מכל הצדדים, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הבשר והנח בצד. חזור על התהליך, הוספת שמן נוסף במידת הצורך, עד שכל הבשר כבר השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
4
להחזיר את כל הבשר לסיר, ולהוסיף את הכוכב אניס, צ 'ילי אדום, שום, שאלוט, ג' ינג ' ר, גרידה כתומה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם משחימים קלות, שתיים עד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, ברנדי, וסוכר. מערבבים את התערובת עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את זה לתוך הסיר הגדול, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים במשך חמש דקות. לאחר מכן יוצקים כוס אחת של מים, מערבבים היטב, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, למלא סיר שני עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה, מחכים להתחיל לבשל אותן עד שיישארו רק כמה דקות עד שהבשר יתבשל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את האטריות במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
כבה את החום, ומערבבים את הבצל הירוק. עם זוג מלקחיים, להסיר את הכוכב אניס צ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מגישים עם האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי