ארוחת ערב הערב: נזיד בשר סצ'ואן צרוב מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1505 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סיצ'ואן מבושל בקר ברוטב לוהט, ארוחת ערב: נזיד שעועית לבנה מהיר עם Chard שוויצרי ו Toma, ו ארוחת ערב הלילה: עוף עם ממרח פלפל סצ'ואן.
הוראות
1
לקצץ כל שומן או גידים מן הבשר, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים כף אחת של השמן לתוך סיר גדול, כבד להגדיר על חום גבוה. בעת עישון, להוסיף כמה שיותר בשר יתאים בשכבה אחת. מבשל, מרפרף מדי פעם, עד שחום קל מכל הצדדים, שלוש עד ארבע דקות.
להחזיר את כל הבשר לסיר, ולהוסיף את הכוכב אניס, צ 'ילי אדום, שום, שאלוט, ג' ינג ' ר, גרידה כתומה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם משחימים קלות, שתיים עד שלוש דקות.
יוצקים את זה לתוך הסיר הגדול, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים במשך חמש דקות. לאחר מכן יוצקים כוס אחת של מים, מערבבים היטב, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך, על 20 דקות.
בינתיים, למלא סיר שני עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה, מחכים להתחיל לבשל אותן עד שיישארו רק כמה דקות עד שהבשר יתבשל.