קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות73
מגזין

ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם Tomatillos, בשתי דרכים

ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם Tomatillos, בשתי דרכים
ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם Tomatillos, שתי דרכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, שמן canolan, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייקים חצאית בגריל עם Tomatillos בשתי דרכים.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל גדולה מעל להבה בינונית-גבוהה.
2
מוסיף את צ ' ילי מיובש וטוסט משני הצדדים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לקערה גדולה, ומכסים במים רותחים. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז כאשר נעשה.
5
הוסף 1 פאונד של טומטילו, 1 כוס כוס כוס כוסברה, 1/2 כפית כמון, 1 כפית מלח, וכל הצ ' ילי, שום, סוכר חום, ומולסה לבלנדר. מחית עד חלקה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים 1/4 כוס שמן למחבת ברזל ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר חם, יוצקים את תערובת צ ' ילה. מבשלים במשך 5 דקות, או עד מעובה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים יחד 2 כפות של השמן, 3/4 כפית כמון, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים את התערובת על הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים מחבת גריל על חום גבוה או להפעיל את המטגן. מבשלים את הסטייקים במשך 4-6 דקות אם אתה אוהב את זה בינוני-נדיר, מרפרף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר ללוח חיתוך, ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
11
בינתיים, לחתוך דק את שאר tomatillos. לזרוק אותם בקערה גדולה יחד עם שאר הכוסברה, שאלוט, מיץ ליים, ואת שאר השמן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
צלחת הסלט, להגדיר את הסטייק על גבי, וטפטוף על הרוטב. דק לחתוך את הסטייק על פני התבואה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.