קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הלילה: עדשים מטוגנות עם ירקות חורף וביצה מטוגנת

ארוחת ערב הלילה: עדשים מטוגנות עם ירקות חורף וביצה מטוגנת
אם יש לך חומץ שרי, ירקות חורף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סקווש חורף מטוגן עם שום, ארוחת ערב הלילה: Moong Dal ועדשים אדומות עם בצל שחום, ו ארוחת ערב הלילה: עדשים אדומות בקארי עם חלב קוקוס.

הוראות

1
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף את שאלוט ו לטגן עד רך, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 1 כוס מים ויין אדום, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים רכים אבל לא רגשני, 30 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף עוד מים לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, לשטוף את הירוקים לחתוך את העלים מן הגבעולים בערך לקצוץ את העלים.
מרכיבים שתצטרך
6
חום 1 כף של שמן, שום, פתיתי צ ' ילי בסיר או מחבת גדולה עד ריחני, ולאחר מכן להוסיף את העלים יחד עם 1/4 כוס או כך של מים וקמצוץ של מלח. מכסים, הופכים את החום בינוני-נמוך, ומאפשרים לעלים לאדות כשהמים מתאדים, טועמים רוך ומוסיפים יותר מים לפי הצורך. לסיים עם מיץ לימון או חומץ לפי הטעם, ואולי יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר העדשים והירוקים מתקרבים להשלמה, מחממים את השמן שנותר במחבת קטנה שאינה מקל ומטגנים את הביצים בצד שטוף שמש, כ -3 דקות מעל חום בינוני-נמוך, עד שהלבנים נקבעים אבל החלמון עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את הירוקים על מצע עדשים, עם ביצה ופלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך