לטאטא יחד 1 כף רוטב סויה קל, חומץ אורז, 1/2 כפית קמח תפוחי אדמה, ו 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קל
קמח תפוחי אדמה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את שמן הבוטנים לתוך סיר על חום גבוה. להביא את הטמפרטורה עד 375 ° F, ואז לזרוק את העוף. מבשלים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת. חכה שהשמן יחזור עד 375 ° F ואז תוסיף את העוף בחזרה. הפעם לבשל עד העוף הוא השחמה זהב, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזיר
7
הסר את החתיכות עם כף מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להעביר 3 כפות של שמן הטיגון למחבת ווק או sauté גדולה. סובב את החום גבוה. כאשר ממש חם, להוסיף את הקערה של פלפלים וצ ' ילי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס