לכו לחנות ותרימו ירכיים של עוף, יין שאוקסינג, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף Tostadas, ו ארוחת ערב: עוף פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לטאטא יחד את יין Shaoxing, 1 כף רוטב סויה קל, רוטב סויה כהה, 1 כף קמח תפוחי אדמה, ו 1 כף מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כהה
יין שאוקסינג
קמח תפוחי אדמה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
תוסיף את העוף למרינדה. מערבבים היטב ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
בקערה שנייה, לשלב את פלפל, צ 'ילה, בצל ירוק, ופלפל סצ' ואן טחון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
בקערה שלישית, להכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא יחד 1 כף רוטב סויה קל, חומץ אורז, 1/2 כפית קמח תפוחי אדמה, ו 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קל
קמח תפוחי אדמה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את שמן הבוטנים לתוך סיר על חום גבוה. להביא את הטמפרטורה עד 375 ° F, ואז לזרוק את העוף. מבשלים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת. חכה שהשמן יחזור עד 375 ° F ואז תוסיף את העוף בחזרה. הפעם לבשל עד העוף הוא השחמה זהב, על 3 עד 5 דקות.
להעביר 3 כפות של שמן הטיגון למחבת ווק או sauté גדולה. סובב את החום גבוה. כאשר ממש חם, להוסיף את הקערה של פלפלים וצ ' ילי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים את העוף והרוטב מהקערה השלישית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה.