ארוחת ערב הלילה: פורל צרוב במחבת עם שום ובזיליקום
ארוחת ערב: פורל צרוב במחבת עם שום ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 391 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימון, עלי בזיליקום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: שרימפס שום עם בזיליקום, עגבניות, פתיתי פלפל, ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן, ו ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת.
הוראות
יש לשטוף את הפילה ולייבש. מתבלים במלח ופלפל, ואז מחממים מחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית. לצרוב את הפילה לרגע בכל צד.
מפזרים את השום ועלי הבזיליקום סביב הדגים, הופכים את החום לנמוך, מכסים וממשיכים לבשל כחמש דקות או עד שהדגים קרובים לבישול. סובב את הפילה באמצע הבישול.
מוסיף את היין למחבת, להפוך את החום גבוה, לגרד את כל חתיכות חומות. להפחית עד מתחיל לקבל syrupy.
מוסיפים את התרד ואפונת השלג וזורקים עם הרוטב, עד שהתרד נבול היטב.
מגישים את הדג על המיטה של תרד עם לסחוט לימון טרי.