ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק)
ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, טורטיות תירס, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה, Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano.
הוראות
מניחים את poblanos מעל להבה פתוחה, פונה לעתים קרובות, עד מושחר מכל הצדדים.
העברה לשקית פלסטיק ולתת קיטור במשך 15 דקות. לאחר מכן לקלף את העור, להסיר את הגבעולים והזרעים, לחתוך לרצועות דקות.
מוסיפים את החמאה לסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם שקופים. לאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות נוספות, נזהרים לא להשחים את השום. לזרוק את poblanos פרוס ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל, אפאזוט, ומניות עוף. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לבשל במשך 15 דקות.
מחית את התערובת בבלנדר. חזור לסיר ושפוך את החלב.
חום בעדינות. ואז להסיר 1/2 כוס ומערבבים אותו עם requesón בקערה קטנה.
תוסיף את זה למרק. טעם של מלח.
פורסים את הטורטיות לרצועות עבות 1/2 אינץ'.
יוצקים קצת שמן קנולה למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כמה רצועות טורטייה ומבשלים במשך כמה שניות בכל צד עד פריך.
לנקז על מגבת נייר. חזור עם הרצועות שנותרו.
מגישים את המרק עם כמה רצועות תירס וכמה קרם טפטף על גבי.