ארוחת ערב הערב: Bocadillo de Tortilla
ארוחת ערב: בוקאדילו דה טורטיה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 759 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, רול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: מרק טורטיה, ארוחת ערב: מרק טורטיה, ו ארוחת ערב: אפונה טורטיה עם נענע ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. בזהירות להוסיף תפוחי אדמה ובצל. מבשלים, ערבוב וקיפול התערובת על כל דקות אחרות, עד תפוחי אדמה ובצל רכים אבל לא חומים. זה צריך לקחת בערך 20 דקות, ולהפחית את החום אם אתה מבחין בכל צבע. כאשר נעשה, להעביר את התערובת למסננת להגדיר מעל קערה.
ניקוז לדקה. נקה את המחבת.
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח וכמה סדקים של פלפל.
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל לביצים. מערבבים עד בשילוב. מתבלים שוב עם קצת יותר מלח ופלפל.
להעביר כף אחת של שמן שמורות למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
יוצקים בתערובת ביצה ותפוחי אדמה, ואפילו את התערובת עם מרית. מבשלים עד הטורטייה הוא השחמה על הקרקעית, כשלוש דקות. לנער את המחבת מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק. הגדר צלחת הפוכה על גבי. החזק על הצלחת עם יד שמאל שלך, ולהפוך את המחבת מעל. תוריד את המחבת ולהגדיר אותו בחזרה על המבער על אש בינונית. הטורטייה על הצלחת צריכה להיות בצד מבושל על גבי.
הוסף עוד כפית של השמן השמור למחבת להחליק בטורטייה כך הצד לא מבושל הוא בתחתית. מבשלים עד שחום על הקרקעית, עוד שלוש דקות.
הסר את הטורטייה והנח על קרש חיתוך.
בואו מגניב במשך 10 דקות בערך. בינתיים, פורסים את הלחם לחצי לאורכו. ואז לחתוך לארבעה חלקים שווים.
פורסים את הטורטייה לחלקים שיתאימו בקלות לפרוסות הלחם. בטח יהיו שאריות של טורטייה.
מניחים חתיכת טורטייה בין שתי פרוסות לחם.