קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ארוחת ערב הערב: Bocadillo de Tortilla

ארוחת ערב הערב: Bocadillo de Tortilla
ארוחת ערב: בוקאדילו דה טורטיה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 759 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, רול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: מרק טורטיה, ארוחת ערב: מרק טורטיה, ו ארוחת ערב: אפונה טורטיה עם נענע ויוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. בזהירות להוסיף תפוחי אדמה ובצל. מבשלים, ערבוב וקיפול התערובת על כל דקות אחרות, עד תפוחי אדמה ובצל רכים אבל לא חומים. זה צריך לקחת בערך 20 דקות, ולהפחית את החום אם אתה מבחין בכל צבע. כאשר נעשה, להעביר את התערובת למסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ניקוז לדקה. נקה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח וכמה סדקים של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
להקציף עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל לביצים. מערבבים עד בשילוב. מתבלים שוב עם קצת יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
להעביר כף אחת של שמן שמורות למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים בתערובת ביצה ותפוחי אדמה, ואפילו את התערובת עם מרית. מבשלים עד הטורטייה הוא השחמה על הקרקעית, כשלוש דקות. לנער את המחבת מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק. הגדר צלחת הפוכה על גבי. החזק על הצלחת עם יד שמאל שלך, ולהפוך את המחבת מעל. תוריד את המחבת ולהגדיר אותו בחזרה על המבער על אש בינונית. הטורטייה על הצלחת צריכה להיות בצד מבושל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
הוסף עוד כפית של השמן השמור למחבת להחליק בטורטייה כך הצד לא מבושל הוא בתחתית. מבשלים עד שחום על הקרקעית, עוד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את הטורטייה והנח על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
בואו מגניב במשך 10 דקות בערך. בינתיים, פורסים את הלחם לחצי לאורכו. ואז לחתוך לארבעה חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12
פורסים את הטורטייה לחלקים שיתאימו בקלות לפרוסות הלחם. בטח יהיו שאריות של טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
מניחים חתיכת טורטייה בין שתי פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
14
לשרת.