קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ארוחת ערב הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי

ארוחת ערב הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי
ארוחת המתכון הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 644 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שאלוט, שמן צמחי, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי צ'דר ושומר בגריל עם מיונז קארי, ארוחת ערב הערב: חצילים קארי עם תפוחים, שומר, כמון, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים אבקת קארי ושאלות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הוא רך אבקת קארי הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
העברת תערובת לקערה יחד עם מיונז ומיץ לימון. מערבבים היטב עד מעורב. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
חותכים בגט באלכסון לתוך שמונה פרוסות על שישה סנטימטרים ו 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
מברשת צד אחד של כל אחד עם חמאה רכה, והשני עם מיונז קארי. מניחים ארבע פרוסות לחם, בצד החמאה למטה, על קרש חיתוך. מחלקים את הגבינה בין כל אחד, העליון עם שומר פרוס. מכסה כל עם פרוסות שנותרו של לחם, בצד החמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
סט מחבת ניקתה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף שני כריכים. מבשלים 2-3 דקות לכל צד עד הלחם הוא חום זהוב גבינה נמסה. חזור עם שני כריכים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.