ארוחת ערב הערב: סלט סטייק עם רוטב בלסמי וארוגולה נבולה
ארוחת ערב הערב: סלט סטייק עם רוטב בלסמי וארוגולה נבולה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 524 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לכי לחנות וקחי פטריות, פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סטייק טליאטה עם ארוגולה, ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי עם ארוגולן ופיסטוקים, ו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה (14 אינץ'), מחממים 2 כפות של שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט, שום ורוזמרין ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד רך ומתחיל לקרמל. לגרד את תערובת הפטריות לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את שתי הכפות הנותרות של שמן זית למחבת ומחממים גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את פרוסות הבשר, מתבלים במלח ומתפרשים על שכבה אחת (עבודה בקבוצות אם אין מספיק מקום). מבשלים עד שאין אדום גלוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6
להחזיר את תערובת הפטריות למחבת כדי לחמם דרך, ולאחר מכן להוסיף את חומץ בלסמי, זורק היטב מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. את החום, להוסיף את ארוגולה, לזרוק עד רק מתחיל לנבול, ואז להעביר צלחות. למעלה עם רסיסים של פרמזן מגולח וחומץ בלסמי יותר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.