ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון
לך לחנות ותביא מים, שאלוט, שמן קנולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות, ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות, ו ארוחת ערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. לזרוק את הלחם עם שמן, עשבי תיבול, ומלח, ולהפיץ על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל
לחם מחיטה מלאה, קרום הוסר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
רוטב פונזו מוכן
2
אופים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
3
בינתיים, להתחיל את בייקון בישול במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים עד השומן הופך את הבייקון הוא לעיס ומתחיל פריך, 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
הסר לקווי צלחת עם מגבות נייר, ולאחר מכן להוסיף קצת שמן קנולה (במידת הצורך) כדי להפוך על 1/3 כוס שומן, תלוי כמה שומן בייקון שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
5
מוסיפים את השאלוט, החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת. מערבבים במהירות כדי להביא יחד לתוך ההלבשה ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
16 (6 אינץ') שיפודים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
בעוד הבייקון מתבשל, להביא את המים והחומץ לביצים לרתיחה, ולאחר מכן לפצח את הביצים לתוך צלחת קטנה או מצקת. להחליק אותם בזהירות לתוך המים ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר והחלמון הוא עדיין נוזל, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
בקערה גדולה, לשלב את הירקות עם בייקון, קרוטונים, רוטב. לזרוק לשלב, ואז צלחת העליון עם ביצה עלומה.