ארוחת ערב הערב: ספגטי אל'אמאטריסיאנה
ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 823 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פתיתי פלפל, פנקטה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב: ספגטי ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים חום והבייקון הוא חום זהוב.
מוסיפים את רוטב העגבניות או העגבניות המשומרות עם המיץ שלהם. אם באמצעות עגבניות משומר, לשבור אותם עם כף עץ לבשל אותם במשך 20-25 דקות. אם משתמשים ברוטב, מבשלים במשך 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים את הפסטה עד ממש לפני אל דנטה, ולאחר מכן להזמין כמה מי פסטה ולנקז.
מוסיפים את הפסטה לרוטב העגבניות כדי לסיים את הבישול, מוסיפים מי פסטה כדי לשמור אותו לח במידת הצורך.
מוסיפים את הפטרוזיליה, זורקים היטב, ומחלקים בין הצלחות. למעלה עם גבינה ומגישים מיד.