ארוחת ערב הערב: עוף מאודה עם זנגביל ובצל ירוק
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן שומשום, ציר עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סלמון מאודה עם שום וג'ינג'ר, ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: כוכב אניס ועוף זנגביל.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לערבב יחד 2 כפות של זנגביל, 2 בצל ירוק קצוץ, 2 כפות שמן בוטנים, 1 כף חומץ לבן, 2 כפיות שמן שומשום, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כפית מלח. מעיל חתיכות עוף עם התערובת.
הניחו סלסילת קיטור מעל המים הרותחים. הגדר את חתיכות העוף ומבשלים עד הסוף, על 45 דקות עד 1 שעה.
כאשר העוף כמעט מוכן, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים 1 כף שמן בוטנים, ולאחר מכן להוסיף 4 כפות של זנגביל, 4 בצל ירוק, 2 שיני שום. מבשלים במשך 30 שניות או עד ריחני.
בעוד זה בישול במהירות, לערבב יחד את עמילן תירס ומניות עוף. כאשר 30 שניות הוא למעלה, להוסיף את התערובת. מערבבים כל הזמן עד הרוטב התעבה.
יוצקים 2 כפיות של שמן שומשום, ולכבות את החום.
צלחת העוף ושופכים את הרוטב על גבי.