ארוחת ערב הערב: עוף עם ויניגרט עגבניות-זעפרן עם ירקות מעורבים
גשו לסופר וקנו חומץ אורז, זעפרן, פריזי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולה, ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ו ארוחת ערב הערב: עוף צלוי עם זעפרן ולימונים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב חומץ, שאלוט, זעפרן, ו 1/2 כפית פפריקה.
להקציף לשלב, ואז לאט לטאטא 3 כפות של שמן זית כדי ליצור רוטב.
מפזרים חצי קורנית ולהוסיף את העגבניות, ערבוב לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל ופפריקה ותימין שנותרו.
מחממים מחבת עם שאר שמן הזית על חום בינוני ושדיים מטוגנים משני הצדדים עד מבושל דרך.
הסר את העוף וכבה את החום.
מוסיף את ויניגרט למחבת כדי deglaze וחם דרך.
פורסים את העוף ומחלקים את הפריזי או הירוקים בין 4 צלחות. מאוורר את העוף על הסלטים, ואז כפית את הויניגרט מעל ומגישים מיד.