ארוחת ערב הערב: עוף, עשב לימון, קארי תפוחי אדמה (Ca - Ri Ga)
מתכון ארוחת ערב: עוף, עשב לימון, קארי תפוחי אדמה (Ca-Ri Ga) יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ליים, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם לימון וצ'ילה, ארוחת ערב הערב: תירס, עגבניות, קארי תפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: כרובית-קארי תפוחי אדמה (aloo Gobhi) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את lemongrass הקצוץ למעבד מזון. תהליך עד שהוא הופך" מסה בסדר, רכה," גירוד הצדדים עם כף מדי פעם, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הזנגביל, ואת הדופק עד שהוא קצוץ דק. ואז מוסיפים את הבצל. תהליך, גירוד הצדדים עם כף מדי פעם, עד שזה משחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
יוצקים את השמן לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר מנצנץ, להוסיף את הדבק lemongrass. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד ריחני מאוד, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את אבקת קארי ופתיתי צ ' ילי אדומים, מערבבים היטב ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
פלפל צ ' ילי אדום
5
מוסיפים את המלח, הפלפל וחלב הקוקוס. מערבבים היטב עם כף העץ, ולאחר מכן מוסיפים את חתיכות העוף. אם הנוזל אינו מכסה את החלקים להוסיף קצת מים כדי לעשות זאת. ברגע שהנוזל מתחיל לרתוח, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית. קוק, נחשף, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים היטב, ולהפוך את החום שוב להביא לרתיחה חזקה. לאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, 15 עד 20 דקות. כאשר נעשה, לכבות את החום, לכסות את הסיר, ולתת לנוח כל עוד אתה יכול לסבול את זה. (The recipe advocates 30 minutes, but I buged in after five.)
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.