קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון

ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון
גשו לסופר וקנו צלפים tunan, שמן זית, צנוברים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה בקיץ עם צנוברים ולימון, ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי כיוונים תיבת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, לחמם את צנוברים במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני. מבשלים עד קלוי וריחני אבל לא נשרף, 1-2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השמן, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדומים, וגרידת לימון. מבשלים דקה נוספת עד התבלינים ריחניים, ולאחר מכן מוסיפים את הטונה. מערבבים בזהירות, הימנעות לשבור אותו יותר מדי, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מי בישול ומוסיפים את הפסטה למחבת. לזרוק היטב מעיל, ולאחר מכן להוסיף חלק ממי הפסטה, על 1/4 כוס, ומבשלים על אש נמוכה עד הפסטה היא אל דנטה ואת הרוטב אטריות להיאחז יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף מי פסטה לפי הצורך כדי להשיג את הרטבים הנכונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת