קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון
גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל טחון, חסה קרחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה, ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון, ו ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, מלח, ופלפל שחור. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בגודל בינוני, יוצקים בערך שני סנטימטרים של שמן. להפוך את החום בינוני גבוה, מקל במדחום ומטגנים עמוק, ולהביא את הטמפרטורה עד 177°.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לזרוק את הצדפות בקערה עם הקמח וקמח תירס. לנער את כל ציפוי עודף, ולאחר מכן להוסיף חצי מהם שמן. לבשל עד השחמה, שלוש עד חמש דקות. הקפד להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה ב 177°.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים את הצדפות המבושלות על כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מורחים צד אחד של כל חתיכת לחם קלוי עם כפית אחת של מיונז. מחלקים את הצדפות בין שתי פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם שתי פרוסות של בייקון, 1/2 חסה כוס, וכמה פרוסות של עגבניות. מתבלים את העגבניות עם קמצוץ מלח ופלפל, ואז מוסיפים את החתיכה האחרונה של הלחם, למטה בצד מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מגישים באופן מיידי.