קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון
גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל טחון, חסה קרחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה, ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון, ו ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, מלח, ופלפל שחור. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר בגודל בינוני, יוצקים בערך שני סנטימטרים של שמן. להפוך את החום בינוני גבוה, מקל במדחום ומטגנים עמוק, ולהביא את הטמפרטורה עד 177°.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
לזרוק את הצדפות בקערה עם הקמח וקמח תירס. לנער את כל ציפוי עודף, ולאחר מכן להוסיף חצי מהם שמן. לבשל עד השחמה, שלוש עד חמש דקות. הקפד להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה ב 177°.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים את הצדפות המבושלות על כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מורחים צד אחד של כל חתיכת לחם קלוי עם כפית אחת של מיונז. מחלקים את הצדפות בין שתי פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם שתי פרוסות של בייקון, 1/2 חסה כוס, וכמה פרוסות של עגבניות. מתבלים את העגבניות עם קמצוץ מלח ופלפל, ואז מוסיפים את החתיכה האחרונה של הלחם, למטה בצד מיונז.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
6
מגישים באופן מיידי.