קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון

ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון
גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל טחון, חסה קרחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה, ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון, ו ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, מלח, ופלפל שחור. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בסיר בגודל בינוני, יוצקים בערך שני סנטימטרים של שמן. להפוך את החום בינוני גבוה, מקל במדחום ומטגנים עמוק, ולהביא את הטמפרטורה עד 177°.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לזרוק את הצדפות בקערה עם הקמח וקמח תירס. לנער את כל ציפוי עודף, ולאחר מכן להוסיף חצי מהם שמן. לבשל עד השחמה, שלוש עד חמש דקות. הקפד להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה ב 177°.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מסננים את הצדפות המבושלות על כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מורחים צד אחד של כל חתיכת לחם קלוי עם כפית אחת של מיונז. מחלקים את הצדפות בין שתי פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם שתי פרוסות של בייקון, 1/2 חסה כוס, וכמה פרוסות של עגבניות. מתבלים את העגבניות עם קמצוץ מלח ופלפל, ואז מוסיפים את החתיכה האחרונה של הלחם, למטה בצד מיונז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מגישים באופן מיידי.