ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון
גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל טחון, חסה קרחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה, ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון, ו ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, מלח, ופלפל שחור. מערבבים היטב.
בסיר בגודל בינוני, יוצקים בערך שני סנטימטרים של שמן. להפוך את החום בינוני גבוה, מקל במדחום ומטגנים עמוק, ולהביא את הטמפרטורה עד 177°.
לזרוק את הצדפות בקערה עם הקמח וקמח תירס. לנער את כל ציפוי עודף, ולאחר מכן להוסיף חצי מהם שמן. לבשל עד השחמה, שלוש עד חמש דקות. הקפד להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה ב 177°.
מסננים את הצדפות המבושלות על כמה מגבות נייר. חזור על התהליך עם צדפות שנותרו.
מורחים צד אחד של כל חתיכת לחם קלוי עם כפית אחת של מיונז. מחלקים את הצדפות בין שתי פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם שתי פרוסות של בייקון, 1/2 חסה כוס, וכמה פרוסות של עגבניות. מתבלים את העגבניות עם קמצוץ מלח ופלפל, ואז מוסיפים את החתיכה האחרונה של הלחם, למטה בצד מיונז.